رئیس اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار کرمان گفت: در بسیاری از کشورها برای بخش فرهنگ تخفیف های ویژه ای در نظر گرفته شده از این رو مسئولان ما باید با در نظر گرفتن اهمیت فرهنگ کشور، قیمت ها را در این بخش کاهش دهند.

به گزارش پایگاه خبری دیار نخل ، با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید بازار لوازم التحریر در کشور رونقی دوباره پیدا کرده است، با گردش در بازار و مشاهده قیمت ها آه از نهاد بسیاری از خانواده ها بلند می شود چرا که قیمت ها در این بخش نسبت به سال گذشته ۲ تا ۲٫۵ برابر افزایش داشته است.

علی صداقت نیا رئیس اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار کرمان در گفتگو با خبرنگار راه آرمان اظهار داشت: در تمامی واحدهای صنفی استان لوازم التحریر کافی جهت ارائه به مردم وجود دارد و در حال حاضر مشکل ما قیمت محصولات است که افزایش ۲٫۵ برابری نسبت به سال گذشته داشته است.

وی عنوان کرد: از هفته جاری به دنبال کمک به خانواده ها در تامین لوازم مورد نیاز دانش آموزان، دفاتر دانش آموزی خریداری شده با ارز دولتی، با قیمت پایین ترنسبت به بازار ارائه خواهد شد.

صداقت نیا افزود: دفاتری که در حال حاضر در بازار عرضه می شود با ارز نیمایی وارد شده از این رو قیمتی بالاتر از دفاتر دولتی دارند.

رئیس اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار کرمان ابراز داشت: غالب نوشت افزاری که در بازار موجود است وارداتی است چرا که تولیدات داخلی پاسخگوی بازار نیست و از نظر طرح تنوع زیادی ندارند.

وی یادآور شد: بنابراین کالاهای وارداتی که در بازار است با قیمت بالا عرضه می شود البته تولیدات داخلی قسمتی از بازار را پوشش می دهد اما توانایی تامین خرید بخش وسیعی از دانش آموزان را ندارد.

صداقت نیا ادامه داد: افزایش قیمت نوشت افزارهای داخلی حدود ۶۰ درصد است البته در برخی اقلام این افزایش تا ۲ برابر است چرا که مواد اولیه اقلام داخلی نیز از خارج از کشور تامین می شود.

کاهش شدید استقبال خانواده ها از بازار لوازم التحریر به دنبال همه گیر شدن مشکلات اقتصادی در کشور

رئیس اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار کرمان در پاسخ به این سوال خبرنگار ما مبنی بر چگونگی استقبال خانواده ها از بازار لوازم التحریر مطرح کرد: به دنبال شرایط سخت اقتصادی که گریبان گیر اغلب خانواده ها است، استقبال از این بازار نسبت به سال گذشته به وضوح کمتر بوده و خانواده ها در خرید خود جنبه صرفه جویی را مد نظر قرار داده اند.

وی بیان داشت: یک خانواده با در نظر گرفتن حداقل صرفه جویی باید ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان هزینه لوازم التحریر برای هر دانش آموز بپردازد در حالی که بسیاری از خانواده ها در تامین لوازم مورد نیاز فرزندان خود دچار مشکل هستند.

صداقت نیا تاکید کرد: در بسیاری از کشورها برای بخش فرهنگ تخفیف های ویژه ای در نظر گرفته شده  از این رو مسئولان ما باید با در نظر گرفتن اهمیت فرهنگ کشور، قیمت ها را در این بخش کاهش دهند و توجه ویژه ای به قشر کم درآمد جامعه داشته باشند.

رئیس اتحادیه لوازم التحریر و نوشت افزار کرمان ابراز داشت: هرچه که دولت در بخش فرهنگ هزینه کند، هزینه محسوب نمی شود بلکه درآمد است چرا که باعث افزایش دانش کشور می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تامین لوازم التحریر دانش آموزان  اهمیت بیشتری نسبت به تامین مواد غذایی دارد امیدواریم که مسئولان با توجه به ارزش فرهنگ، توجه ویژه ای به این بخش کنند.

انتهای پیام/ س