رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گفت: برداشت غیر مجاز از حساب بانکی افراد با بدست آوردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی رخ می‌دهد به طوریکه در شش ماه ابتدایی سال جاری این جرم در صدر پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا استان بوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار نخل؛ سرهنگ امین یادگارنژاد، رییس پلیس فتا کرمان گفت: برداشت غیر مجاز از حساب بانکی افراد وکلاهبرداری با موضوع برنده شدن در قرعه کشی و مسابقات معتبر و مواردی از این دست اگر چه شیوه و شگرد قدیمی است ولی همچنان قربانی می‌گیرد و پرونده‌های زیادی در دستگاه قضا و پلیس فتا در خصوص این جرم تشکیل می‌شود.

وی افزود: تلفن همراه، پیامک و عابر بانک سه ضلع اصلی کلاهبرداری تلفنی است و کلاهبرداران با سوء استفاده از نا آگاهی مردم خیلی راحت حساب‌های بانکی آن‌ها را به بهانه‌های مختلفی خالی می‌کنند.

یادگارنژاد تصریح کرد: مجرمین برای بدست آوردن این اطلاعات با ارسال پیامک از طریق تلفن همراه از طریق شبکه‌های اجتماعی و یا تماس تلفنی که با قربانی می‌گیرند اعلام می‌کند که شما به صورت تصادفی برنده یک سفرزیارتی و یا مبلغ چند میلیون تومان وجه نقد شده اید و نهایتا خودشان را از طرف یک سازمان معروف معرفی می‌کنند و برای واریز این وجه اطلاعات حساب بانکی افراد را در خواست می‌کنند.

وی بیان کرد: اکثر مردم می‌دانند اگر قرار باشد پولی به حساب آن‌ها واریز شود ارائه شماره یا کارت بانکی کافی می‌باشد و نیازی به ارائه سایر اطلاعات محرمانه نیست و در حقیقت هوشیاری به خرج می‌دهند و اطلاعات حساب خود رو به صورت تلفنی ارائه نمی‌دهند.

یادگارنژاد گفت: مجرمین خیلی زیرکانه وروانشناسانه در حقیقت این افراد را متقاعد می‌کنند که پای دستگاه خود پرداز رفته و کارت بانکی خود را داخل دستگاه قرار داده و با عملیاتی که به قربانی دیکته می‌کنند کلیه مبالغی که در کارت وجود دارد به حساب مجرمین وارد می‌شود.

وی گفت:توصیه ما به همشهریان این است که این محدودیت را برای خودشون قائل شوند و اگر کسی برای واریز وجه، اطلاعاتی غیر از شماره روی کارت بانکی ما را خواست بدون شک بدانیم که کلاهبردار است و سریعا گوشی رو قطع کنیم.

رئیس پلیس فتا کرمان در پایان خطاب به مردم یادآور شد: بیاد داشته باشیم برای واریز هر گونه وجهی به حسابمان به هیچ وجه لازم نیست که کنار دستگاه عابر بانک حاضر شویم.

انتهای پیام/