جانشین سپاه استان کرمان گفت: فرهنگ پاسداری در چالش‌ها، حوادث و بحران‌ها بروز و ظهور کرده و امروز محور مقاومت با فرهنگ پاسداری سربلندی‌های کم‌نظیری را برای اسلام رقم زده است.

به گزارش پایگاه خبری دیارنخل، سرهنگ ناصر بهروز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین علیه‌السلام، اظهار داشت: صحبت کردن در ارتباط با فرهنگ، رسالت و عنوان پاسداری بسیار گسترده و مبسوط است و نباید به پاسداری فقط تحت عنوان یک نام نگاه کرد.

وی با بیان اینکه پاسداری یک مکتب، فکر و راه است و شاخصه پاسداری، ولایی و عاشورایی بودن است، ادامه داد: فرهنگ پاسداری برگرفته از مکتب امام حسین علیه السلام است؛ پاسدار کسی است که همه وجود، جان و هستی خود را در راه هدف والای خود که اسلام، ولایت، کشور و مردم است فدا می‌کند و جانش را می‌گذارد.

جانشین سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه فرهنگ پاسداری برگرفته از مکتب حسینی است، ادامه داد: از ابتدای انقلاب تا کنون این فرهنگ در چالش‌ها، حوادث و بحران‌های گوناگون، در دوران دفاع مقدس، در شمال غرب و جنوب شرق کشور، در هوا و زمین و دریا و هر جا که کشور نیاز داشته بروز و ظهور کرده است.

وی با بیان اینکه امروز کسانی که در قالب مجموعه سپاه پاسداران این فرهنگ و عنوان پاسداری را یدک می‌کشند، گفت: البته خیلی از کسانی هم هستند که این فرهنگ در وجودشان هست و ممکن است در مجموعه سپاه نباشند.

بهروز با اشاره به اینکه فرهنگ عاشورایی و پاسداری دوستان و دشمنانی دارد، افزود: امروز می‌توانیم گسترش این فرهنگ را در کشورهای همسایه ببینیم که رزمندگان اسلام در محور مقاومت با این فرهنگ و تفکر با دشمنان اسلام مبارزه می‌کنند و سربلندی‌های کم‌نظیر و بی‌نظیری را برای اسلام رقم می‌زنند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های سپاه پاسداران یک فعالیت مستمر و همیشگی است، گفت: البته بیشتر فعالیت‌های سپاه در حوزه خدمت به مردم، خدمات‌رسانی گروه‌های جهادی، آبرسانی به مناطق محروم، جهاد تبیین و غیره رسانه‌ای می‌شود.

انتهای پیام/۵۱۱/